Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NexorisMt2

xXThomsonXx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No cóż dużo rzeczy jest na innych serwerach więc żadna nowość tutaj, jedynie bronie fajnie się prezentują. Zbroje bym zmienił, bo okropne są :unsure:

Powodzenia życzę może zawitam na start jak będę miał czas

przy okazji ten shenkuś to ten gostek co zmienia fora/serwery jak rękawiczki ? jak tak to pozdrawiam xD

Opublikowano

Mortyriusz jak mortyriusz, przynajmniej te buttony z Alldnar'a i interface mortyriusza mogliscie zmienić. (W sumie kulki doświadczenia zajebane prosto z Zakreii też xD)     

M1 prezentuje sie całkiem fajnie, powodzenia na starcie  :P 

­

Opublikowano

No cóż dużo rzeczy jest na innych serwerach więc żadna nowość tutaj, jedynie bronie fajnie się prezentują. Zbroje bym zmienił, bo okropne są :unsure:

Powodzenia życzę może zawitam na start jak będę miał czas

przy okazji ten shenkuś to ten gostek co zmienia fora/serwery jak rękawiczki ? jak tak to pozdrawiam xD

Jeszcze zamierzamy dużo rzeczy dodać, jak m.in. całkiem nowe dungeony nigdzie nie spotykane, nowe wierzchowce, pety i wiele wiele więcej :)

Opublikowano

hahahahahaha nie ma to jak podpie*dolic kulki z zakrei wcale nie widac w tych kolkach liter Z :D hahahahahahah
nie polecam zlepka jakis serwerow ;D

Opublikowano

Nie polecam serwera, Egon rozdaje każdemu bany, bo nie ma humoru, degraduje ludzi z posady, bo ma taki kaprys.

F6 lubi się rządzić i mówić każdemu kto, co i jak ma robić (w końcu kolega Egona)

Po napisaniu prawdy Egonowi na forum zostałam zbanowana.

Jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam serwera, Egon rozdaje każdemu bany, bo nie ma humoru, degraduje ludzi z posady, bo ma taki kaprys.

F6 lubi się rządzić i mówić każdemu kto, co i jak ma robić (w końcu kolega Egona)

Po napisaniu prawdy Egonowi na forum zostałam zbanowana.

Jeszcze raz nie polecam.

F7 to tylko tutor więc gówno może...a jak będzie sapał to puści mu się ddosa i się zamknie ;) co do admina nie znam więc... :D

Opublikowano

Nie ma to jak być tam w teamie jako tutor, zrobić tutaj konto nabić posty i zapraszać na serwer... heh

Ja też jestem w teamie jako AF, poleciłem. 

Boże! Co ja zrobiłem, nie wyjdę z piekła do końca życia!  :unsure:

Opublikowano

Ninja w ostatniej zbr wygląda jak jakiś Krasnal, ufolud czy coś takiego ale glulnie chu**wo...

Jakoś nic nie zachęca do grania ale powodzenia :P

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ninja w ostatniej zbr wygląda jak jakiś Krasnal, ufolud czy coś takiego ale glulnie chu**wo...

Jakoś nic nie zachęca do grania ale powodzenia :P

Będziemy przed startem dodawać nowe pety, wierzchowce, ulepszacze oraz całkiem nowe, niespotykane  dungeony :)

Opublikowano

Ja też jestem w teamie jako AF, poleciłem. 

Boże! Co ja zrobiłem, nie wyjdę z piekła do końca życia!  :unsure:

Chyba nie umiesz czytać widzę ;) ty masz ponad 500 postów czyli nie robiłeś konta na mpcforum specjalnie aby go reklamować, a tutaj jest co innego więc pomyśl trochę albo chociaż zrozum co było napisane :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...